torsdag 18 april 2013

Ett enkelt kort

Hejsan!

Jösses, vad dagarna går när man har en liten bebis att ta hand om. Jag känner djupaste beundran för alla ensamstående föräldrar. Jag har en otroligt stöttande make som hjälper mig med lille Leo och till och med matar honom på nätterna så jag får sova lite, men tänk på alla dem som inte har detta stöd. Ja, som kanske till och med måste jobba för sin överlevnad samtidigt som de ska ta hand om en bebis... det är en otrolig prestation.

Passar på och visar ett kort jag gjorde till Kristinas Scrapbooking:


Kortet är som ett vykort och gjord med dies från Spellbinder. Mera om kortet finns i detta inlägg: http://kristinasscrapbookingblogg.se/kort-av-spillbitar/

Ha det så gott!!!
Kramar
Rosemarie

lördag 13 april 2013

Morsdagsgåvor

Hejsan!

Först ett jättestort tack för alla gratulationer! Ni är så gulliga!!! Lille Leo har hållt oss rejält sysselsatta sedan han kom, men är samtidigt en så gullig liten kille. :-)
Passar på i en kort amningspaus att visa det ort och servtthållare jag gjort till dagens inlägg hos Kristinas Scrapbooking:


Kika gärna in hos Kristinas för mera om dessa alster: http://kristinasscrapbookingblogg.se/till-morsdag/
Nu ropar lillen på mat, men ha det så gott!!!
Stor kram
Rosemarie

lördag 6 april 2013

Leo

Hejsan!

Tittar in lite snabbt här för att berätta att våran lille pojke har kommit till världen. Han föddes den 31 mars, precis på beräknat datum och allt gick jättebra för oss båda. :-)

Just wanted to tell you that our little boy has come into the world. He was born on March 31, just on the expected date and everything went very well for both of us. :-)


Den lilla killen heter Leo och visade från första början att han har en hel del attitud. Nu håller vi på och lär känna varandra och inatt lyckades vi till och med sova ett par timmar. :-) Och som om det inte vore nog att lillen kom så meddelade Månadens Utmaning att jag vunnit mars månads utmaning med påsktagen. Ett underbart stämelpaket landade i brevlådan igår. TUSEN TACK!!!!

The little boys name is Leo and showed from the start that he has a lot of attitud. Now we are learning to know each other and tonight we were actually able to even sleep a few hours. :-) And as if this gift wasn't not enough, the blog Månadens utmaning announced that I won the March challenge with my Easter tag. A wonderful set of stamps landed in the mailbox yesterday. THANK YOU!!!

Nu önskar jag er alla en härlig lördag!
Kram
Rosemarie