tisdag 26 april 2011

Körsbärsblommor

Idag var jag i Enköping och vet ni vad??? De japanska körsbärsträden har slagit ut och det är fullt med rosa blommor! Jag fullkommligt älskar dessa träd och önskar att vi en dag kan plantera en sådan på vår lilla tomt. Tills dess får jag nöja mig med körsbärsblommorna av papper som kan pryda mina alster. För ett tag sedan gjorde jag ett kort som jag inte har hunit visa än:
Stämpeln kommer från Stempelglede och motivet är färglat med distresser. Dekorationen består av blommor, pärlor, spets, satinband och en vellumfjäril.


Pärlorna har jag tagit från ljusmancheter, som jag fyndade på Ö&B för 1 eller 2 kr st. Ifall du är nyfiken på hur jag distressar kanterna för att få vintageeffekten så använde jag detta uppstämplade motiiv för att visa tekniken hos ScrappaLoss.

Kram
Rosemarie

2 kommentarer:

 1. Så söt stämpel och så snyggt du har färglagt den. Gillar hur du satt spetsen inunder och alla blommor som är på kortet . Mycket snyggt!!!

  Kram Anneli

  SvaraRadera
 2. Åh vilket underbart kort! Så bra du har lyckats med att matcha alla färger. Har inte varit inne hos dig på ett tag, så jag passade på att titta på några av dina tidigare inlägg också. Supersnygga alster allihopa! Gillar rubbet!!!

  Kram, Outi
  http://pappersgalen.blogspot.com/

  SvaraRadera

Tusen tack för att du tittar förbi hos mig och lämnar en liten hälsning!