fredag 8 oktober 2010

Veckans utmaning hos Pysselmyran

Denna vecka så har Pysselmyran en utmaning med en jättevacker annons som man på ett eller annat sätt ska inspireras av. Jag kunde bara utropa JIPPIE för annonsens färger stämmer precis överens med de lila/grå/rosa Tildapapper jag köpt från Panduro. Det romantiska temat på annonsen inspirerade mig till att göra något med våra bröllopsbilder och resultatet blev denna explodingbox:


Tyvärr så var det svårt att få till bra ljus när jag skulle fotografera så bilderna är bitvis lite dåliga. Det här är själva boxen och allt papper är från Tildablocket. Locket har jag dekorerat med stora rosor i rosa och mindre i vitt. Våra namn skrev jag ut på tags som sitter fast i buketten. En rosettav cremefärgat oregansaband kom också med.


Tar man bort locket och stödbandet så ser insidan ut så här. Jag har fyllt flikarna med bilder och texter som på olika sätt anknyter till den stora dagen. Till exempel en del av prästens tal, refrängen till "Det vackraste" som en vän sjöng under ceremonin, inskriften på våra ringar osv.


Här är en av sidorna, som du ser är också alla hörnen avrundade med en hörnpunsch.


En annan sida och slutligen är närbild på själva centrum i boxen. Alla rosor har blivit dekorerade med Stickless - Crystal.


Det tog ett par dagar att gör denna box, men åt andra sidan blev den verkligen ett minne för livet. Vi hade nämligen sådan otur på bröllopet att vår kamera gick sönder så vi fick samla in bilder från de besökande för att få några foton, så varje liten bild är guld värd.2 kommentarer:

 1. Grattis till vinsten hos Pysselmyran!!
  Din"ask" är väldigt vacker!! Vilket arbete du har lagt ned. MMMM
  Grattis Ingela/kringlan

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar ask! Verkligen ett fint minne ... och en riktigt vacker skapelse!

  Grattis till den välförtjänta vinsten!

  SvaraRadera

Tusen tack för att du tittar förbi hos mig och lämnar en liten hälsning!