söndag 4 september 2011

Ett påskkort

Jo, jag vet... det är långt till påsken, men ett par spillbitar av Piondesigns underbara papper sa till mig att nu måste du göra något av oss. Så ett påskkort blev det.


Det är så underbara färger på Pions papper och just den här gröna färgen tycker jag utstrålar lugn och harmoni. Något jag verkligen behöver efter en bitvis stressig sommar med många stora beslut som skulle fattas. Jag har nämligen bestämt mig för att sluta plugga. Hade kommit in på masterprogrammet i religionshistoria och skulle fortsätta studera vikingatid, men kände nu i somras att orken är helt slut.
Istället söker jag jobb eller om inte det går bra, se om det fnns någon yrkesutbildning som skulle passa. Men, åter till kortet:


Närbild på blommor och en liten rosett som sitter i ena hörnet och en bild på insidan som också blev lite dekorerad med text från Pions papper.Som sagt långt till påsken är det, men åt andra sidan kanske jag har fullt upp med jobb eller annat då så det är kanske bra att vara ute i god tid med kortskapandet :-).
Nu önskar jag er alla en trevlig söndag! Själv ska jag äta grillat, passa på att vara med min man nu när han är ledig för en gångs skull och kanske kapa grenarna på ett träd också.
Stor kram
Rosemarie

3 kommentarer:

 1. Wow - så lekkert! Underbara farger og så herlig motiv :) Nydelig pyntet er det også. Joda, litt tidlig med påske ennå, men som du sier, det er godt å være ute i god til :)
  Lykke til med fremtidsplaner!

  SvaraRadera
 2. Antingen det är långt till påsk eller inte så är det ett ljuvligt kort, helt underbart!
  Kram Annelie

  SvaraRadera
 3. Åååh, helt ljuvligt, vad gör det att det är långt till påsken när det känns skojigt att skapa!

  SvaraRadera

Tusen tack för att du tittar förbi hos mig och lämnar en liten hälsning!