söndag 20 november 2011

En vintrig presentask

Hejsan!

Tänk nu är det bara en vecka kvar innan första advent... tiden verkligen bara susar förbi i 300 km/h. Det ska dock bli kul att sätta upp alla röda gardiner och belysningen och så placera lite tomtar här och var i huset. Det blir ett helt annat hem på något vis. Julpysslandet fortsätter också till Kristinas Scrapbooking och denna lördag blev det åter en ask, fast i lite mindre format än den förra.


Gillar verkligen dessa "tändsticksaskar" (den har formen av en sådan i alla fall), för det är lite av en utmaning att få till dekorationen på dessa om man vill klämma in mycket saker på en liten yta. Flera bilder finns i Kristinas blogg: http://kristinasscrapbookingblogg.se/tandsticksask-i-frostiga-vinterfarger/. Passa också på att spana in adventstävlingen som dragit igång hos Kristinas Scrapbooking, fyra hemliga vinster lottas ut bland dem som kommenterar inläggen i bloggen, se inlägget här: http://kristinasscrapbookingblogg.se/adventstavling/

Ha nu en underbar fortsättning på söndagen och ta hand om er!!!
Kram
Rosemarie

3 kommentarer:

 1. Nu har jag varit inne här en stund och läst ikapp. Jag trodde jag hade lite koll, men oj vad du har hunnit pyssla och skriva inlägg sen jag kollade senast...

  Så vackra saker du har gjort. Asken såg jag på Kristinas blogg, och den är helt underbar, förstås:) Gillar allt det andra du har gjort också. Tycker du är så skicklig på färgläggningen av din Tilda. Det är en glädje att titta på allt du gör. Tack!

  Kramar Outi

  SvaraRadera
 2. Enda en lekker eske fra deg! Nydelige farger og virkelig vakkert pyntet. Jeg syns du har vært flink til å få med masse pynt på så liten plass :) Ja, tenk at det snart er advent, den beste tiden i året.
  Ha en riktig fin ny uke

  SvaraRadera
 3. Den som har turen och får en sådan underbar vacker gåva kan skratta sig mycket lycklig:)
  Helt underbar presentask med underbara färger och detaljer allt blir så perfekt i hop:)
  Ha det bäst och massor med kramar från Lilla Inger vännen ♥:

  http://scrappingmedinger.blogg.se

  SvaraRadera

Tusen tack för att du tittar förbi hos mig och lämnar en liten hälsning!