måndag 14 november 2011

Julkort med min nya Tilda

Hejsan!

Återigen så kom det ju en massa jättegulliga julstämplar från Magnolia och att välja ut en eller två av dem var inte det allra lättaste. Efter en massa hmmm... och ååååå... och ett par men också så blev dock en liten julig Tilda inhandlad och jag är så glad för att det blev den stämpeln för den är så söt. Det första julkortet med henne blev så här:


Ännu en gång så blev det mycket rosa på julkortet... lite lustigt det där. Jag undviker rosa när det gäller kläder, inredning och sådant, men när det kommer till scrapbooking och att göra kort... ja, då är rosa en mycket användbar färg. :-)


En närbild på Tilda färglagd med Distress refiller och Stickles Frosted Lace.


Även blommorna fick lite Stickles Frosted Lace på sig för att få ett frostigt utseende.


Och slutligen insidan också.

Ha en riktigt bra måndagkväll!
Kram
Rosemarie
3 kommentarer:

 1. Supergulligt och fint! Jag är precis likadan när det kommer till rosa - inte min favoritfärg, men till scrapbooking tycks det funka väldigt bra;P

  SvaraRadera
 2. Jeg er enig med deg, stempelet er sååå søtt :) Og det ble et kort med masse julestemning og flott pynt. Rosa fungerer bra også til jul!

  SvaraRadera
 3. VILKET KORT WOW WOW WOW man blir ALLTID så imponerad av det som du skapar det är verkligen en fröjd för ögat och riktigt ögon godis:) Gillar ditt kort massor:)

  Ha en toppen dag och vecka och kramar från Lilla Pyssel Inger:)
  http://scrappingmedinger.blogg.se

  SvaraRadera

Tusen tack för att du tittar förbi hos mig och lämnar en liten hälsning!