fredag 4 februari 2011

Kämpiga dagar och ett kort med en prinsessa

Äntligen är uppsatsen helt färdig, inlämnad och betygsatt, D-kursen är avklarad och jag har även kommit in på E-kurserna i Edda-studier och fortida religioner. Pust!
Vattenskada har vi också här hemma med en fläkt som går dygnet runt och för oväsen. En vecka till sedan ska allt forhoppningsvis vara torrt så vi kan få tillbaka den halva av huset som idag är tömd för att kunna torka.
Eländigheter på vissa ekonomiska fronter och så väntar jag på remiss till specialist för min sömnapné.... jag är en mycket trött människa just nu kan man lungt säga.
I alla fall så ha jag scrapbokkandet att trösta mig med. Idag kom ett litet paket fylld med nya blommor från Wild Orchid. Nu har jag nog fler blommor än butiken Mians i Enköping... bra med lite valmöjligheter :-).
På tal om Mians var jag där idag och botaniserade lite, men till min stora besvikelse hade inte de nya papprena från Pion design kommit dit än... och jag som så hade hoppats på dessa papper så jag kan göra en praktLO med ett gulligt foto jag har på min älskade kanin Frasse. Måste ju då ha papper med små kaniner på... är ju lite svag de där små sötnosarna.
Sist men inte minst tänkte jag visa ett kort som jag gjort för veckans fredagskiss hos ScrappaLoss:


Jag hade sett den här underbara kortvikningen på flera bloggar och ville så gärna veta hur man gör. Hittade en beskrivning hos StampARTic och sedan var det bara att vika på. En av mina älsklingsmagnolior fick pryda kortet. Nu ska ägna mig åt fredagsmys... vilket nog kommer att sluta med att jag somnar för jag är såååå trött just nu. Sov så gott!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för att du tittar förbi hos mig och lämnar en liten hälsning!