måndag 28 mars 2011

Påskägg i en bok

Våren är här!!! Tranorna har kommit och idag när jag gick i skogen hörde jag koltrasten sjunga. Om fåglarna säger att det är vår, ja, då är det vår :-).
För att fira att våren är här tänkte jag visa en bokbox jag gjort i vårens tecken. Istället för det vanliga bokformatet så gjorde jag denna liggandes.

Alla papper är från Pion design, som verkligen har lyckats med göra underbart vackra våraktiga mönsterpapper. Cardstocken till boken krävde ett stort A2 ark för att få ut hela boken i en del. Jag rekommenderar verkligen att använda dessa A2 ark (går att hitta i bokhandlar och hos Panduro) när man håller på med större typer av alter.


Här är boken lite från sidan så man ser ryggen. Baksidan har jag inte dekorerat då den ändå ligger med baksidan nedåt. Insidan är däremot klädd med papper ur samma serie och med plats för en hälsning.


Alla kanter har blivit chalkade och har fått ett lager med Stickles platinum... jag vet det där glittret dyker upp på nästan alla mina alster numera, men jag fullkomligt älskar det vackra skimret som det glittret ger.
Denna bokbox kommer att bli perfekt som ett påskägg för den lär rymma en hel del godis.

Ha det så gott och njut av våren!


4 kommentarer:

 1. Otroligt snyggt! Jag blir följare på direkten!

  SvaraRadera
 2. Verkligen vackert! Och kul att se dina skapelser hos Countryscrap denna månad.
  Kram, Outi

  SvaraRadera
 3. Mycket snyggt,otroligt vackert och superfint dekorerat !!!!

  Gå gärna in på min blogg,jag har något till dig där :)

  Kram Anneli

  SvaraRadera
 4. Ljuvligt vackert dekorerad påskbox. I LOVE!!
  Kramizar

  SvaraRadera

Tusen tack för att du tittar förbi hos mig och lämnar en liten hälsning!