torsdag 9 juni 2011

Big shot

Tomten kom till mig... eller ja, maken kom till mig med ett stort paket och i den låg något jag önskat mig väldigt länge, men aldrig kännt att jag har råd att köpa: en Big Shot! Det blev kärlek på en gång och efter bara en dag förstår jag inte hur jag kunde klara mig så här länge utan den :-). Jo, maken fick pussar och kramar han med :-).

Med hjälp av min nya lilla maskin så gjorde jag detta lilla kort med min älsklingsMagnolia:


Det här kortet gjorde jag till Kristinas Scrapbooking och tyvärr så blev jag klar sent på kvällen så det gick inte så bra med fotograferandet av kortet. Färgerna är lite dova och gula på fotona, men det syns ändå vad det ska föreställa...hoppas jag :-).Hela kortet går i färgerna rosa, vitt och glittrande grått och så transparent vellum. Jag har embossat vita svirlar i hörnen och bakom det stämplade motivet. Tilda är som vanligt målad med distresser, men sedan la jag på en del Stickles- stardust på hennes vingar.


En söt liten trollslända tillsammans med rosa blommor, rosa organza och vit spets.Insidan gjorde jag likt framsidan, men utan dekorationerna.

Ifall du är nyfiken på materialet jag anänt så finns det i inlägget hos Kristinas Scrapbooking: http://kristinasscrapbookingblogg.se/rosa-2/

Nu ska maken och jag pyssla om herr Bil med tvättning och vaxning, vilket verkligen behövs. Ha det så gott i sommarvärmen!

Kram
Rosemarie

2 kommentarer:

 1. Grattis till ägarskapet av en Big Shot!!! Själv har jag fortfarande ingen, fattar inte riktigt om det är någon väsentlig skillnad mellan den och en Cuttlebug... därför har det inte blivit av, ännu...

  Kortet är helt underbart! Förstår att du gillar den Tildan, med din färgsättning kan det knappast bli sötare. Superfin!

  Kram, Outi

  SvaraRadera
 2. Så snill mann du har! Skulle ønske min mann kom hjem med en slik gave til meg ;) Kortet ditt er virkelig lekkert! Herlige farger og flott motiv.
  Ha en riktig fin weekend :)

  SvaraRadera

Tusen tack för att du tittar förbi hos mig och lämnar en liten hälsning!