fredag 28 oktober 2011

Något annat än ett kort

Hejsan!

Phu... äntligen lite tid för att skriva här igen. Det har varit en händelserik vecka, inte minst vid scraphörnan där jag denna vecka har tränat på att måla med distresser ( det behövdes verkligen för jag har inte målat med dem riktigt sedan i somras). Jag ha också gjort ett par DT-alster till Krisitnas Scrapbooking och en av dessa är denna "grattispåse" som jag visade på Kristinas blogg igår.


Påsen är ca 20x20 cm stor och passar så bra till det svarta mönsterpappret. Alla svarta swirlar glittrar, men som vanligt syns det inte riktigt på fotot. Flera bilder och vilket material jag använt finns här: http://kristinasscrapbookingblogg.se/en-grattispase/.

Idag ser det ut att bli en regning och tråkig dag för att vara ute så jag ska nog återvända till scraphörnan och fortsätta beta av några av alla de idéer som jag fått de senaste dagarna. Vet inte riktigt var jag ska börja för att vara helt ärlig, men jag känner mig så mycket gladare nu när jag äntligen börjat äta medicin för min ickefungerande sköldkörtel. Hopp om att bli piggare än vad jag varit på flera år.
Ha en underbar fredag!
Stor kram
Rosemarie

4 kommentarer:

  1. For en utrolig lekkert gavepose du har laget! Papiret passet perfekt. Nydelige blomster og swirler du har brukt. Jeg likte også båndet med blingspenne på :)

    SvaraRadera
  2. Så elegant denne posen var :)

    SvaraRadera

Tusen tack för att du tittar förbi hos mig och lämnar en liten hälsning!