måndag 3 oktober 2011

Nyheter och en hösttag

Hejsan!
Jösses vilken vecka det har varit med både goda och dåliga nyheter. De dåliga är i och för sig inte helt oväntade, men ack så irriterande ändå. Dels genomgår jag en sömnutredning för att äntligen få hjälp med min kroniska trötthet, men det verkar bli en långdragen historia. Sedan var bilen på service och det blev en dyr historia, som kommer att bli ännu dyrare framöver så de närmaste månaderna blir tuffa då vi knappt har några pengar till mat. Nåväl, ljusare tider kommer, det är bara att "uthärda" ett tag.
Därför blev jag så enormt glad och lycklig när det också kom en god nyhet. Jag blev nämligen en av de lyckliga vinnarna i Pappersgalens romantikutmaning. JIPPIE!!! När jag såg det höll jag på att jubla så högt att maken skulle ha vaknat :-).
En annan positiv sak är ju att hösten just nu går mot sin allra vackraste period då färgerna på träden är helt fantastiska. Inspirerad av dessa gjorde jag till i lördags en tag i höstens färger.


Allt på den här tagen skimmrar och glittrar i guld. Dels så använde jag hemmagjord glimmermist (blandar pyttelite Perfekt Pearls med vatten i liten sprayflaska) och dels la jag på guldfärgat glitterlim på alla kanter.
Närbild på blommorna samt material finns här: http://kristinasscrapbookingblogg.se/hostlov/.

Ha en trevlig vecka!!!
Kram
Rosemarie

4 kommentarer:

 1. Din tag är helt underbar, precis som allt annat du gör! Idag fick jag höstlöven från Kristinas, de var ju slut när jag såg dem på din blogg för första gången, och nu beställde jag direkt jag såg att de fanns i lager igen.

  Är det okej om jag mer eller mindre kopierar din tag? Jag har ju inte riktigt samma papper och material (bortsett från löven) men själva kompositionen som du har gjort är så fin så den vill jag också göra:)

  Kramar Outi

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar hösttag!
  Ha det gott....

  SvaraRadera
 3. En underbar tag i härliga färger!
  Och nycklar är ju jag extra svag för :)
  Ja, visst är det så, att hösten är en vacker årstid?! Upplagt för fotografering.

  Så jobbigt med både din sömnutredning och er bil! Hoppas att det löser sig å det bästa.

  Grattis till vinsten! Så kul! Förstår att det förgyllde din dag.

  SvaraRadera
 4. Superfin! Vad ska du använda din tag till?? =)

  SvaraRadera

Tusen tack för att du tittar förbi hos mig och lämnar en liten hälsning!