fredag 14 oktober 2011

När jag var en fjunig tonåring

När jag var ca 14 - 15 år gammal så hade högstadieskolan jag gick i en kurs för fotografering och där var jag med. Vi tog foton som vi sedan framkallade på gammalt hederligt vis med mörkrum och starkt luktande vätskor. För ett tag sedan så hittade jag en par foton på mig från den här kursen och de var jag naturligtvis tvungen att scrappa på något vis. Det största fotot gjorde jag denna layout med:


Allt papper kommer från Graphic 45:s Once upon a springtime. Jag försökte hitta på en titel också, men uppriktigt sagt kan jag inte komma på vad jag skulle vilja säga om den här bilden så än så länge får den vara utan titel. :-)


En närbild på blommorna. Klippte ut en massa blommor från ett av mönsterpapprena och använde dem tillsammans med vanliga blommor för att skapa dekorationerna.


Nu måsta jag kila iväg och knåpa ihop något till morgondagens inlägg hos Kristinas. Vet inte riktigt vad som ska göras... men tror att det nog kan bli en liten fågelholk... eller ett julkort... hmmm... något med jul i alla fall :-).

Ha en underbar fredag med mycket mys!!!
Kram
Rosemarie

4 kommentarer:

 1. Gud, så ofattbart mkt blommor! Den som hade... Fint blir det iaf =)

  SvaraRadera
 2. Halloj!
  Vilken superfin LO! Så fina färger och vackert med alla blommor.tack för din snälla kommentar i min blogg. Hoppas att du får en fin helg. Kram

  SvaraRadera
 3. Vilken supersnygg lo!
  Gillar verkligen att blommorna går så bra "i" varandra.
  Vilken nostalgi du gav, med beskrivningen av högstadiets egenframkallning och dess lukter :)

  SvaraRadera
 4. Så smakfullt dekorerat. Supersnyggt! Och porträttet på dig är fantastiskt bra!!!

  Kramar Outi

  SvaraRadera

Tusen tack för att du tittar förbi hos mig och lämnar en liten hälsning!