lördag 25 februari 2012

Vår???

Ja, man kan ju undra om det helt plötsligt blivit vår för vi har haft upp till 7 grader här ett par dagar och stor del av snön har smält bort. Talgoxarna kvittrar för fullt och när solen kommer fram är det helt underbart varmt. Kanske, kanske får vi en tidig vår i år??? :-)
Insåg för ett par dagar sedan att påsken, även detta år, börjar närma sig så jag har börjat på lite påskpyssel. Det hela blir ännu roligare av att jag hade kvar en massa spillbitar av vårpapprena från Pion så nu ska de klippas och klistras med. Idag är det dock lördag och till dagens inlägg hos Kristinas Scrapbooking har jag altrat en liten chokladask (typ Noblessa-ask) att ge bort som present eller använda som påskägg.

Kika gärna in hos Kristinas Scrapbooking för att se fler bilder och läsa om materialet jag använt. http://kristinasscrapbookingblogg.se/altrad-pralinask/

Nu ska jag återgå till scrappandet och ladda för den sista deltävlingen i melodifestivalen... förra veckan slutade jag vara "frivillig" svensk..hihi... när jag hörde låten med Ranelid utbrast jag "om den låten går vidare till Globen vägrar jag vara svensk och flyttar till Norge"... nu gick ju låten vidare till Globen, men maken vill tyvärr INTE flytta till Norge så ja... "ofrivillig svensk" är alltså vad jag är just nu ;-) .

Ha en underbar lördag!!!
Kram
Rosemarie

6 kommentarer:

  1. He he, du må gjerne komme til Norge, vi har et virkelig bra bidrag til melodifestivalen :)
    Du lager alså så mye flott, og denne esken er ikke noe unntak! Så stilig med den store nøkkelen og runde diesen. Vakre blomster i nyydelige farger :)
    Klem, Jorunn

    SvaraRadera
  2. Asken är superfin!
    Jag har varit ute och både cyklat och gått i det fina vädret idag och det har varit så härligt när man känner att det går mot varmare väder =)
    Här blir det oxå mello ikväll. Håller med dig fullständigt ang förra veckan, jag satt och skämdes i soffan när han gick och "pratade" på scen, usch!
    Kram Iffa

    SvaraRadera
  3. WOW WOW WOW OMG vilken läcker ask den är jo bara helt underbar:) Vilka färger och dekorationer jag älskar din ask den är helt i min smak och riktig ögongodis:)

    STORT TACK för ditt trevliga besök och rader hos mig så himla snällt och gulligt av dig:)
    Trevligt att du gillade min vita flätade korg och mina påskägg:)

    Önskar dig en jättetrevlig måndag och vecka som kommer:)

    Kramar från Lilla vännen Inger ♥

    http://scrappingmedinger.blogg.se

    SvaraRadera
  4. Din ask är jättefin! Jag ska kika in hos Kristinas också för att se alla detaljer:)

    Nu har jag lagt ut min "kopia" på det underbara sagokortet som jag fick av dig. Det gav mig verkligen inspiration:)Tack!

    Hoppas du får en fin helg!
    Kramar, Outi

    SvaraRadera

Tusen tack för att du tittar förbi hos mig och lämnar en liten hälsning!