torsdag 13 oktober 2011

Mitt i ett vinterland

Först och främst: tusen tack för er gulliga kommentarer!!! De gör mig alltid jätteglad och tacksam över att få hålla på med denna underbara hobby och dela med sig med så snälla och kreativa människor som ni alla är.
Kram till er!

Idag är det torsdag och det innebär ett nytt alster hos Kristinas Scrapbooking. Då DT-paketet som kom i måndags innehöll julmaterial så är det alltså dags att sätta igång med julpysslandet. Det första alstret blev en liten tavla med formen av en julgranskula med ett vintrigt motiv.

Stämpeln är från Inkadinkado (om det stavas så..) och är färglagd med distresser. Jag har nyligen också köpt vitt glitterpulver från YouDo och provade att dekorera blommorna och bladen med det för att få en frostig effekt. Det är väldigt enkelt att göra. Dutta bara på lite lim (transparent) på blomman och doppa den sedan i glittret och låt torka. Det blev en ganska fin frostig effekt, som tyvärr inte syns på fotot... det är nämligen i huvudtaget mycket glitter på den lilla tavlan :-).

Ytterligare bild och materialbeskrivning finns hos Kristinas: http://kristinasscrapbookingblogg.se/nar-snon-kommer/

Ha nu en fin torsdag med mycket sol!
Kram
Rosemarie

4 kommentarer:

  1. Så lekkert! Det ble virkelig fint med snøpulver på kantene og blomstene, det fikk jeg lyst til å prøve selv :)

    SvaraRadera
  2. Världens sötaste juldekoration!
    Kramar Outi

    SvaraRadera
  3. Man blir så imponerad varje gång man tittar in här du är så himla duktig på att skapa:) Du har skaparfingrar den saken är säker:)

    Vilken tavla du har gjort vem som helst skulle bli överlycklig över att ha något sådant snyggt att titta på:)Å jag älskar ditt väl av färger och dekorationer:)

    Jag hoppas att du testar och linda och dekorera med snöre för jag lovar dig du kommer gilla det är säker på det:)

    TUSEN TACK snälla du för dina trevliga rader om min Plåtburk vad glad jag blir att du gillade den:)Det uppskattas mycket:)

    Önskar dig en jättetrevlig, skön och mysig fredag och helg:) Ha det bäst :)

    Kramar i stora lass från lilla Inger ♥:)
    http://scrappingmedinger.blogg.se

    SvaraRadera

Tusen tack för att du tittar förbi hos mig och lämnar en liten hälsning!