torsdag 17 maj 2012

Norges färger

Starka färger och starka mönster brukar inte riktigt vara "min grej" så ett par av papprena från Maja Designs Lantliv har legat ett tag här hemma utan att jag veta vad jag ska ta mig till med dem. Till slut gav jag mig på ett av papprena och provade att göra ett kort, som passar riktigt bra att visa idag på Norges nationaldag då den blev helt i rött, blått och vitt.


Det blev ett enkelt dekorerat kort i och med att färgerna och mönstret i sig är så starkt. Den enda dekorationen jag använde var olika satinband samt vita halvpärlor.


Det var kul att prova göra ett kort i lite annan stil än det jag brukar göra. Omväxling förnöjer så att säga, men nu kommer jag att återgå till mina vanliga kort med många lager och mycket dekorationer... borta bra men hemma bäst sägs det. :-)

Ha det gott och hoppas att ni i Norge får en riktigt fin dag att fira nationaldagen på.
Kram
Rosemarie

3 kommentarer:

 1. Hihi, ja jag tror oxå det, bra att göra något helt annat ibland.......men precis som du skriver "borta bra men hemma bäst" =)

  Nu till detta kort. Jag tycker du har fått det jättefint! Dessa papper ligger även här helt oanvända fortfarande och du har visat att det går att få till fint med dom =)

  Kram Iffa

  SvaraRadera
 2. Jättefint kort! Ibland känns det lite knepigt med starka färger och mönster. Pyntet riskerar liksom att hamna i skymundan. Samma papper ligger hemma hos mig också, har bara lyckats göra ett pyttelitet kort. Det var kul att se hur fint du lyckades med ditt.
  Ha det bäst!
  Kram Outi

  SvaraRadera

Tusen tack för att du tittar förbi hos mig och lämnar en liten hälsning!