söndag 6 maj 2012

En liten sko

Jag gick igenom högen med spillbitar för ett tag sedan och hittade då en bit papper som jag ville använda till något. Passande hade jag hittat en mall och tutorial på en söt liten sko, så det blev ett litet experiment med att göra en egen sko. :-)

Mera om materialet till skon finns att läsa här: http://kristinasscrapbookingblogg.se/spillbitar/. Den var väldigt lätt och roligt att göra. Det var också kul att få prova hur det känns att vara en skodesigner. Kanske en framtida karriär??? ;-)

Nu måste jag städa upp köksbordet = scrapphörnan för vi ska få besök och tydligen så ska det ätas mat vid det bordet. Det är fortfarande lite för kallt för att sitta ute och äta. Fast när man sitter inne så ser det så vackert och fint ut ute med sol och grönska, men kommer man ut så blåser det isbjörnar på en :-) Tur att maken sköter grillandet så vi andra kan hålla oss inne i värmen.

Ha en trevlig fortsättning på söndagen!
Kram
Rosemarie

3 kommentarer:

 1. Underbart fin sko och ett snyggt papper du valt. Fint dekorerad är den oxå. Måste varit kul att göra ett sånt här projekt, kanske att man ska testa någon gång.
  Fy ja, håller med dig. Ser underbart ut ute när man kikar ut.........men skenet bedrar =)Gick en lång promenad i förmiddags och vissa sträckor var underbara, och vissa iskalla.
  Kram Iffa

  SvaraRadera
 2. Så läcker!
  Har sett sådana förut men aldrig provat själv.
  *ska göra det nån gång...*

  SvaraRadera
 3. Jättefin sko! Tänk så mycket kul man kan göra med lite papper och pynt:-) Ska kolla in länken...
  Kram Outi

  SvaraRadera

Tusen tack för att du tittar förbi hos mig och lämnar en liten hälsning!