söndag 8 april 2012

Påskkort till mamma

Igår visade jag hos Kristinas Scrapbboking ett påskkort som jag gjort till min mamma. Hon låg nyopererad på sjukhuset när hon skulle få det så jag ville göra något riktigt speciellt till henne för att muntra upp henne. Det blev ett kort med en liten Magnoliastämpel och en massa blommor. :-)


Mera om det här kortet finns att läsa här: http://kristinasscrapbookingblogg.se/glad-pask-2/

Tusen tack alla för era så snälla och rara kommentarer. De värmer i både hjärta och själ och ger ny energi till att scrappa vidare!!! Önskar er alla en underbar fortsättning på påsken!
Stor kram
Rosemarie

5 kommentarer:

 1. Åh, detta kortet gillade jag!!! Så mysiga färger du satt ihop och dina blommor är så fina. Så fint du har färglagt och snyggt hur du gjort runt pappret vid stämpeln.
  Kram Iffa

  SvaraRadera
 2. Så fint kort, och stämpeln är ju jättesöt. Gissar att din mamma kände sig uppmuntrad när hon fick kortet. Förstår bara inte hur du hinner göra så många fina saker. Det är ju otroligt många detaljer på dina kort. Pysslar du dygnet runt?
  Kramar Outi

  SvaraRadera
 3. Så underbart vackert! Helt bedårande. Måste ha gjort din mamma piggare direkt när hon fick en sådan fin hälsning.

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Hej på dig kära Rosemarie vännen :)

  Å detta kortet och kortet under är så vackra och snygga så att man får tårar i ögonen du kan verkligen sprida och bjuda på underbar pyssel glädje:) HELT MAKALÖST UNDERBART är vad det är :) Färger, Motiv, Blommor, detaljer jag allt passar perfekt ihop:) Jag njuter av att titta på detta :)

  Påsken började bra med mycket trevligt besök i från familjen :) Sen så blev jag tyvärr sjuk med feber, värk i hela kroppen, tjock i halsen och genomförkyld :( Är uppe i dag fast är inte helt hundra en men det går åt rätt håll och det är det viktigaste !!!

  Hoppas att du mår bättre och att det går framåt för dig också !!!

  Vad trevligt att du gillade mina Påskljus och Påsk tändsticksask :) Det uppskattas mycket :)

  Ha det bra och önskar dig underbar dag och vecka :)

  Kramar från Lilla vännen Inger♥

  http://scrappingmedinger.blogg.se

  SvaraRadera
 5. Är det okej om jag sitter här och dregglar på ditt kort? ;-)
  Det här är ett av de finaste korten jag sett. ♥

  SvaraRadera

Tusen tack för att du tittar förbi hos mig och lämnar en liten hälsning!