måndag 30 april 2012

Dop och bröllop

Ja, denna helg har varit väldigt speciell för i lördags var vi bjudna på dop. En kompis till maken skulle döpa sin lilla dotter, men när den biten var över så överraskade paret oss alla med att dessutom gifta sig. Alla gästerna blev så paffa så det var knappt någon som kunde säga något. :-) Det var underbart att se ett så glatt och lyckligt nygift par! Dottern protesterade dock vilt både genom dop och bröllop, men sov sedan genom hela festen efteråt. :-)

Det var dessutom precis den inspiration som jag behövde för snart ska vi ha ett bröllopstema hos Kristinas Scrapbooking och jag har suttit lite fast med idéerna. På kvällen efter bröllopet plockade jag dock fram DT-sakerna och hux flux visste jag precis hur allt skulle bli.

Ett av alstrena jag hade gjort till Kristinas Scrapbooking i lördags var ett kort med papper från Graphic 45.


Färgerna blev tyvärr ganska bleka på fotot, men visst är det läckra papper från Graphic 45. Jag är ju annars ganska "färgskygg" men med Graphic 45 vågar till och med jag leka med starka färger. :-) Mer om materialet på kortet finns att läsa här: http://kristinasscrapbookingblogg.se/underbara-graphic-45/.

Slutligen två glada nyheter. I veckan besökte jag en butik utanför Grillby (Möbler & Ting) och de vill sälja mina kort. JIPPIE!!!!! Hoppas nu bara att någon vill köpa dem, men bara att en butik vill sälja dem åt mig gjorde mig hur glad som helst. Så nu måste jag sätta igång och göra fler kort. :-)
Den andra glada överraskningen var att jag vann april-utmaningen hos ScrappaLoss med min lilla tag och det var ju så många fina bidrag till den tävlingen. Kan bara säga: TUSEN TACK!!!


Nu önskar jag alla en riktigt trevlig valborg!!!!!!!!
Kramar
Rosemarie

6 kommentarer:

 1. Otroligt vackert kort!
  Gillar ju allt du gör :)
  Vilken rolig överraskning med bröllopet.
  Har själv varit på dop en gång som också övergick till bröllop.
  En bra lösning, tycker jag.

  Grattis till båda dina vinster - både att få sälja kort och den "riktiga" vinsten!
  Så klart är det många som vill ha dina underbara alster!

  Kram!/ Elisabet

  SvaraRadera
 2. Jag såg att du vann tävligen, stort GRATTIS till dig, det var du värd, den var ursnygg!!
  Vad roligt att de vill sälja dina kort, det kortet du visar idag är jättefint, så snyggt med de tre fjärilarna.
  Vilket roligt dop som även blev bröllop!!
  För ett antal år sedan gjorde en kompis till mig samma sak............fast jag visste om det, men ingen annan så det var superkul att se alla häpna miner =)))
  Glad valborg!
  Kram iffa

  SvaraRadera
 3. For eit lekkert kort. Flotte papirer du har brukt.
  Skjønner godt at butikken vil selge korta dine, for du lager mykje fint og variert. Lykke til med salget :)
  Måtte slå opp for å finne ut kva valborg var, for det var nytt for meg.

  SvaraRadera
 4. Så roliga nyheter du hade att förmedla! Först och främst, jättefint kort, blev väldigt sugen att köpa fler papper... hm... har handlat mycket ändå på sistone, men inte just dem du visar upp här...

  Grattis till vinsten i tag-tävlingen, kände faktiskt på mig att din tag var en vinnare:-) Och så roligt att du får sälja dina underbara kort i en butik. Är tvärsäker på att du säljer rubbet!

  Kramar Outi

  SvaraRadera
 5. Wunderschön deine ganzen Karten.
  Ich bin begeistert.

  Liebe Grüße

  SvaraRadera

Tusen tack för att du tittar förbi hos mig och lämnar en liten hälsning!