lördag 19 maj 2012

Ett minialbum

Hejsan!

Då är det lördag igen och dags för ett nytt alster att inspirera med hos Kristinas Scrapbooking. Denna gång har jag gjort ett minialbum för att fira att maken och jag nästa fredag har varit gifta i 10 år.
Minialbumet är gjort av 3 kartongbitar som jag hade liggandes här hemma. För att få snygga kanter embossade jag dem i silver och sedan klädde jag alla sidor med cardstock och mönsterpapper. :-)


Hela minialbumet är i färgerna svart, rött, vitt och silver. Albumet är förberett så att jag senare kan fylla det med bilder från när vi firar vår bröllopsdag... vilket tyvärr inte lär bli nästa vecka då maken jobbar hela fredagen och helgen. :-( Något ska vi ändå hitta på när han är senare är ledig.


Fler bilder och vilket material jag använt till minialbumet går att läsa här: http://kristinasscrapbookingblogg.se/brollopsdagen/.

Nu ska jag bege mig ut och njuta av sommarvädret, maken har dessutom lovat göra en rabarberpaj idag, så denna dag verkar bli riktigt bra. :-)
Hoppas ni också får en lika varm och solig dag!
Kramar
Rosemarie

4 kommentarer:

  1. Mycket fint!! Vad fint du balanserat upp framsidan med blommorna och swirls, mycket snyggt! Fina färger. Vad roligt att ha ett sånt här album att titta i =)
    Paj, låter mycket gott!!
    Kram Iffa

    SvaraRadera
  2. Otroligt vackert och stilrent!
    Grattis till er båda!

    SvaraRadera
  3. The album is beautiful, Rosemarie, there is a loving reminder of your 10th His wedding day. I congratulate you sincerely on this anniversary.
    Hugs Bärbel

    SvaraRadera
  4. Bröllopsalbumet är underbart vackert och ni är så fina på fotona, vilket arbete! Jag gillar färgkombinationerna skarpt och helläckert med de "försilvrade" kanterna.

    Aha, finväder minsann? =D Inte här, bara regn och åter regn de senaste dagarna :( Men nu under veckan förväntas sommaren dyka upp, bara att hålla tummarna!

    Sköt om dig!

    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för att du tittar förbi hos mig och lämnar en liten hälsning!