onsdag 11 januari 2012

Bröllops-LO och 2 nya DT till Krisitnas sökes

Tänk det är i år 10 år sedan maken och jag gifte oss! Så länge sedan och ändå känns det som om det var igår det hände. Det var en väldigt rolig och kall dag, trotts att vi gifte oss i slutet på maj. Tyvärr så hade vår kamera gått sönder och detta var innan digitalkameror var i var mans ägo så vi har inte så många foton från bröllopet och än mindre bra foton.
Ett par foton finns dock och en av dessa gjorde jag om till svartvit och använde till en LO som jag visade hos Kristinas Scrapbooking förra veckan.


Den blåa spetsen är en del av strumpebandet som jag hade på mig på bröllopet. Tyckte det var synd att den bara låg till ingen användning så den klippte jag isär och tänkte använda till lite olika bröllopsalster. :-)
Mera om materialet jag använt går att läsa hos Krisitnas Scrapbooking: http://kristinasscrapbookingblogg.se/brollops-lo/

Vill också tipsa om att Kristinas Scrapbooking just nu söker två nya DT-medlemmar!!!


Passa på att ta chansen att söka till detta otroligt roliga uppdrag där du får jobba för den fantastiska DT-mamman Kristina och skapa med nyheter från butiken. Alla sökande är välkomna så klicka på länken ovan och se hur du ska göra för att ansöka. :-)

Ha en toppen onsdag!
Kram
Rosemarie

2 kommentarer:

  1. Så moro at du har brukt strømpebåndet fra bryllupet :) LO'en er virkelig vakker med herlige papirer og flotte blomster!
    Ha en fin dag, klem

    SvaraRadera

Tusen tack för att du tittar förbi hos mig och lämnar en liten hälsning!