lördag 21 januari 2012

Grönt, knappar och sytt

En liten butik har en tävling där man ska skapa med temat grönt, knappar och sytt och det lät som en perfekt utmaning för mig att prova på för det är inte så ofta jag scrappar med varesig grönt eller knappar. Resultatet blev en LO med en bild på min älskade man.


Fotot är taget i somras då vi vandrade till Helags fjällstation. En underbar dag med världens bästa sällskap. :-) Texten klippte jag ut från ett mönsterpapper och tycker den är så fin för hur fint något än kan vara på utsidan så är det ändå det inre som är den värdefullaste skatten.


Jag har sytt med maskin runt papperskanterna och använde knappar som del av blomsterdekorationen. Knapparna har jag embossat för att få samma färg på dem och sedan filade jag lite på dem för att de ska se mera slitna ut.


Ha en härlig lördagkväll!
Kram
Rosemarie

3 kommentarer:

 1. Åh så snyggt! Och så fina bilder du får på din man!!! Avis... Vad syr du med - symaskin? eller du har en handsymaskin?

  BTW - chalkat, vad är det? Nåt annat än distress-ink?

  SvaraRadera
 2. Jättefin LO! Så snyggt du fått in knapparna bland blommorna. Önskar dig en riktigt fin helg.
  Kram Outi

  SvaraRadera
 3. Sambon har tjat att vi ska dit och vandra också. Onekligen lockande, men samtidigt är jag lite nervös för mitt trasig knä... :-\

  LOn är toppen snygg. Du har fångat färgerna från fotot så himla bra!

  SvaraRadera

Tusen tack för att du tittar förbi hos mig och lämnar en liten hälsning!