torsdag 19 januari 2012

Romantisk bok

De senaste dagarna har jag klippt och klistrat för fullt på en bokask till Kristinas Scrapbooking. De tar sin lilla tid att göra, men är så roliga att dekorera och ja... som ni ser kunde jag inte hejda mig alls när det kom till dekorationen... det blev MASSOR! :-)


Den underbara stämpeln kommer från Stempelgledes Vintage Garden... älskar dessa underbara stämplar! Jag använder vissa av stämplarna från den kollektionen till så gott som allt jag scrappar. :-)


Det blev trång på framsidan, men allt skulle med...så var det bara :-) .  De supersöta små rosa rosorna fick jag i höstas av Outi / Pappersgalen och jag hade sparat på dem till något speciellt och tur det för de blev perfekta till de här lite trånga dekorationerna.
Flera bilder och beskrivning av material finns här: http://kristinasscrapbookingblogg.se/far-det-lov-att-vara-en-romantisk-bok/

Ha en toppen torsdag!!!
Kram
Rosemarie

7 kommentarer:

 1. Woooow! Så utrolig flott dekorert! Jeg bare måtte studere alle detaljene, noe så lekkert. Motivet er også så fint, jeg tror jeg må sette det på ønskelisten min :)
  Klem, Jorunn

  SvaraRadera
 2. WoW vilken härlig bok!!! Fin färgkombo. Kan tänka mig att den är ännu finare i verkligheten.
  Kramis

  SvaraRadera
 3. Så romantiskt! Läcker.
  Ha det gott....

  SvaraRadera
 4. Men kära nån sicken underbar bokask

  Kramis

  SvaraRadera
 5. Ja men ÅÅÅÅÅHHH så otroligt FINT!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 6. *dregglar*
  Oj, vänta! Måste hämta en trasa och torka av tangentbordet. ;-)

  SvaraRadera

Tusen tack för att du tittar förbi hos mig och lämnar en liten hälsning!